Η ΠΡΈΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ΠΡΈΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων
Δημοσιεύθηκε από ORWAK σε ΚΟΜΟΣ · 10 Μάρτιος 2023
Η John George είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Ρέντινγκ του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για έναν προμηθευτή που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με ανεξάρτητους εμπόρους στον τομέα της οικοδομής, της στέγης, της περίφραξης και του γεωργικού εμπορίου. Στόχος τους είναι να παρέχουν ποσοστό διαθεσιμότητας αποθεμάτων άνω του 99 % και παράδοση την επόμενη ημέρα όπου είναι δυνατόν, διατηρώντας απόθεμα έξι μηνών για αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Μαζί με την θυγατρική τους εταιρεία, Henry Shaw, παρέχουν γρήγορη υποστήριξη σε εθνικό επίπεδο από τις δικές τους αποθήκες, με τα δικά τους οχήματα. Αυτό δίνει στην John George την ευελιξία να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της, μικρών και μεγάλων, και τώρα παραδίδουν μια σειρά περισσότερων από 7.500 προϊόντων σε περισσότερους από 1.000 πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

" Παρέχοντας αποτελέσματα από το 1725 " είναι το σύνθημά τους και τώρα διαθέτουν επίσης μια αποδοτική λύση διαχείρισης αποβλήτων στο χώρο τους. Η επιχείρηση προφανώς παράγει πολλές κενές συσκευασίες και πριν η John George χρησιμοποιούσε έναν μεγάλο κάδο, μια δαπανηρή λύση, και άρχισαν να εξετάζουν εναλλακτικές μεθόδους διάθεσης.

Η Orwak Easi UK τους παρείχε μια βιώσιμη λύση συμπίεσης αποβλήτων που εξοικονομεί χώρο και κόστος. Έχοντας σχετικά ίση ποσότητα χαρτονιού και πλαστικού, η John George αναζήτησε μια λύση δεματοποίησης για να καλύψει και τα δύο και η πρέσα δεματοποίησης πολλαπλών θαλάμων Orwak 9020s ήταν η ιδανική λύση.

Bookmark and Share

Ακόμη δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.
0
0
0
0
0
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο