Orwak 3220 - Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK 3220

Η 3220 είναι μια ευέλικτη μηχανή δεματοποίησης που καλύπτει τη ζήτηση στην αγορά για ένα πολύ χαμηλής κατασκευής μηχάνημα. Είναι ιδανικό για χαρτόνι και πλαστικό και το χαμηλό ύψος απλοποιεί τη μεταφορά και την εγκατάσταση, παρέχοντας ευρεία δυνατότητα τοποθέτησης και προσφέροντας ιδανική λύση, όπου το ύψος της οροφής αποτελεί πρόκληση!
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΕΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΣΑΣ
Ο δεματοποιητής είναι γρήγορος και με κύκλο συμπίεσης μόλις 16 δευτερόλεπτα, ώστε να είναι έτοιμος για ένα νέο φορτίο χαρτοκιβωτίων ή πλαστικού φύλλου σε χρόνο μηδέν, ενώ η αυτόματη εκκίνηση είναι στάνταρ χαρακτηριστικό! Η 3220 μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα, αλλά συνιστάται κατά προτίμηση να εκτελείται στην αυτόματη λειτουργία για μέγιστη παραγωγικότητα και ευκολία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΟΦΕΛΗ ORWAK 3220
  • Ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός του μηχανήματος διευκολύνει μεταφορά και εγκατάσταση
  • Γρήγορη = παραγωγική χρήση του χρόνου
  • Αποτελεσματική συμπίεση μεγάλων ποσοτήτων αποβλήτων
  • Ευφυή χαρακτηριστικά, φιλικός προς το χρήστη πάνελ και έτοιμο για την προαιρετική υπηρεσία επικοινωνίας Connect
ORWAK CONNECT
ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Orwak Connect είναι μια υπηρεσία επικοινωνίας μέσω μόντεμ που επιτρέπει στον δεματοποιητή να στέλνει μήνυμα για την ολοκλήρωση της δεματοποίησης ή αν το μηχάνημα χρειάζεται συντήρηση. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει σημαντικές δυνατότητες εποπτείας! Στη διαδικτυακή πύλη Orwak Connect είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το στόλο των δεματοποιητών και να συγκεντρώσετε στατιστικά στοιχεία δεματοποίησης.

ORWAK 3220
Αυτό το μοντέλο διαθέτει σταυρωτό σύστημα εμβόλων και προσφέρει ιδιαίτερα συμπαγή σχεδιασμό με ύψος μεταφοράς και εγκατάστασης 2000 mm.

Δύναμη πίεσης: 18 τόνων
Βάρος δέματος χαρτονιού: έως 250 kg
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο