Εξυπνος Καδος TOM - Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
TOM ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ

Ο TOM εργάζεται καλά υπό πίεση και δεν κάνει ποτέ διάλειμμα. Το πολυεργαλείο TOM είναι ένα κομψό σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων για δημόσιους χώρους. Ιδανικές τοποθεσίες είναι εστιατόρια, καφετέριες, χώροι εστίασης, αεροδρόμια, σταθμοί λεωφορείων και τρένων, θεματικά πάρκα και εμπορικά κέντρα. Ο TOM έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με έναν συμβατικό κάδο απορριμμάτων, αλλά μπορεί να χωρέσει έως και επτά φορές περισσότερα απορρίμματα! Ο TOM μπορεί να είναι μικρός αλλά είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.
ΟΦΕΛΗ ΤΟΜ
  • Λιγότερες αλλαγές σακούλας σημαίνει πιο παραγωγική χρήση του χρόνου και του χώρου
  • Υγιεινή και βολική διαχείριση αποβλήτων
  • Συμβάλλει στην καθαριότητα του περιβάλλοντος
  • Ευρείες επιλογές τοποθέτησης- αυτόνομη μονάδα ή ενσωματωμένη σε τοίχο
  • Επιτρέπει τη διαφήμιση σε μορφή αφίσας
ORWAK CONNECT - ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Χάρη στην έξυπνη εφαρμογή Orwak Connect, ο TOM είναι σε θέση να ενημερώνει όταν η σακούλα είναι γεμάτη ή όταν η μονάδα χρειάζεται φροντίδα. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει σημαντικές δυνατότητες επίβλεψης! Στη διαδικτυακή πύλη είναι εύκολο να παρακολουθείτε το στόλο των μονάδων TOM και να συγκεντρώνετε στατιστικά στοιχεία για τα δέματα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HANDS-FREE - ΕΝΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ
Διαθέτοντας λειτουργία που δεν απαιτεί τη χρήση χεριών, ο TOM διατηρεί το περιβάλλον σας τακτοποιημένο, υγιεινό και φιλόξενο, κάτι που είναι πιο σημαντικό από ποτέ στην τρέχουσα κατάσταση COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα
Ο TOM ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει και να ταιριάζει! Εύκολο να τυλιχθεί για να προσαρμοστεί στο εμπορικό σήμα σας ή το προτιμώμενο σχέδιο!
Η ΑΝΕΠΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ TOMMY BEANS ΣΤΗ ΧΙΛΗ.

Η Vigatec, διανομέας της Orwak στη Χιλή, προμήθευσε το εστιατόριο γρήγορης εστίασης Tommy Beans με δύο μονάδες TOM. Ο TOM δίνει στην Tommy Beans την ευκαιρία να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και να εξοικονομήσει λειτουργικά έξοδα. Το εστιατόριο επαναλειτούργησε πρόσφατα με την εφαρμογή μέτρων υγιεινής καθώς και ενεργειών που συμβάλλουν στο περιβάλλον και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Δείτε το βίντεο στο YouTube (στα ισπανικά) από την εγκατάσταση TOM στο Tommy Beans στη Χιλή:
Ο TOM ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ MCDONALD'S ΧΙΛΗΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ 80 %

Η McDonald's στη Χιλή έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τη διαχείριση των απορριμμάτων της, οπότε εγκατέστησε έξυπνους αυτόματους κάδους απορριμμάτων, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση της ποσότητας των απορριμμάτων σε αρκετές από τις τοποθεσίες της. Με την εγκατάσταση του TOM, οι αλλαγές σακούλας πραγματοποιούνται μόνο 3 φορές την ημέρα έναντι 3 φορές ανά ώρα προηγουμένως κατά τις ώρες αιχμής.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 12 ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΔΩΝ TOM
ΣΤΗ ΚΛΙNIΚΗ LAS CONDES, ΧΙΛΗ

Σκοπός της επένδυσης είναι να παρέχει ασφάλεια και άνεση στους επισκέπτες της κλινικής. Επιπλέον, πρόκειται για μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση, καθώς χάρη στο σύστημα συμπίεσης, ελαχιστοποιείται η χρήση πλαστικών σακουλών από 21 σε μόλις 1 ανά εβδομάδα!
TOM 1040
Ο TOM είναι το πιο νοικοκυρεμένο μέλος της οικογένειας Orwak. Εξοικονομεί χρόνο, χώρο και ενέργεια, και όλα αυτά σας εξοικονομούν χρήματα.
TOM JUNIOR
Ο TOM Junior έχει τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά με τον κανονικό TOM, αλλά διαθέτει κομψές ξύλινες επιφάνειες και πολύ χαμηλό ύψος.
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο