ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑΣ ΠΡΈΣΑΣ ORWAK ΣΕ ΚΆΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΊΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑΣ ΠΡΈΣΑΣ ORWAK ΣΕ ΚΆΜΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΊΑ

Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων
Δημοσιεύθηκε από ORWAK σε ΚΟΣΜΟΣ · 30 Ιούνιος 2023
Το "Camping Adriatic by Valamar" είναι ένα δημοφιλές κάμπινγκ στην Αδριατική Θάλασσα στην ακτή της Κροατίας. Τα κάμπινγκ ανήκουν και διαχειρίζονται από τη Valamar Riviera, την κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας στην Κροατία. Η Valamar επένδυσε πρόσφατα στον πλήρως αυτοματοποιημένο δεματοποιητή ORWAK HORIZONTAL 500 ATH για να μειώσει τον όγκο αποβλήτων στο δημοφιλές κάμπινγκ Camp Lanterna στη βόρεια Κροατία.

Πρόκειται για άλλο ένα επιτυχημένο έργο που ξεκίνησε από την Interzero, τον αντιπρόσωπο της Orwak στην Κροατία. Ο δεματοποιητής έχει εγκατασταθεί στο μεγάλο κάμπινγκ Camp Lanterna κοντά στη γραφική παραθαλάσσια πόλη Novigrad στη χερσόνησο της Ίστριας. Αυτός ο οριζόντιος δεματοποιητής με την υψηλή παραγωγική ικανότητα έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική μείωση μεγάλων ποσοτήτων αποβλήτων.

Ο Karl Žužić, επικεφαλής του Τμήματος Οικολογίας της Valamar, εξηγεί ότι αποφάσισαν να επιλέξουν τον οριζόντιο δεματοποιητή Orwak λόγω της ποιότητάς του και της σχέσης ποιότητας-τιμής που παρέχει. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία με τους κάθετους δεματοποιητές, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στα ξενοδοχεία της Valamar στο νησί Rab, επέλεξαν έναν πλήρως αυτοματοποιημένο δεματοποιητή για το μεγαλύτερο κάμπινγκ τους.

"Το θέρετρό μας είναι 85 εκτάρια (210 στρέμματα) και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 10 000 άτομα και παράγουμε τεράστιες ποσότητες αποβλήτων. Είναι σαν μια μικρή πόλη. Για εμάς ήταν σημαντικό να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να συμπιέσουμε όλα τα χαρτόνια, τα πλαστικά και τα αλουμινένια κουτιά κατά τη θερινή περίοδο. Η εμπειρία μας με την Orwak και την Interzero είναι πολύ θετική και βλέπουμε πολλά χρόνια συνεχιζόμενης επιτυχημένης συνεργασίας μπροστά μας", κατέληξε ο Karl Žužić.

Εμείς στην Orwak είμαστε υπερήφανοι που υλοποιήσαμε αυτή τη λύση διαχείρισης αποβλήτων με τον συνεργάτη μας Interzero και πιστεύουμε ότι ο πελάτης θα είναι περισσότερο από ικανοποιημένος με το 500 ATH. Η χρήση της οριζόντιας πρέσας εξοικονομεί κόστος, η αξία των δεματοποιημένων αποβλητών είναι πολύ υψηλότερη και οι μειωμένες εκπομπές CO2 είναι ένα σημαντικό οικολογικό όφελος.

Bookmark and Share

Ακόμη δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.
0
0
0
0
0
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο