Δεματοποιητές και συμπιεστές απορριμμάτων - Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
& ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο μηχανημάτων συμπίεσης & δεματοποίησης ανακυκλωσιμων υλικών και απορριμμάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διαχείρισης αποβλήτων σε πολλαπλά τμήματα της αγοράς. Τα αξιόπιστα, αθόρυβα και εξελιγμένα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να εργάζονται για εσάς!
ΤΟΜ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Το TOM έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με έναν συμβατικό κάδο απορριμμάτων, αλλά συμπιέζει τα απορρίμματα και μπορεί να χωρέσει έως και επτά φορές μεγαλύτερο όγκο πριν γεμίσει η σακούλα. Η πρόταση είναι ιδανική για δημόσιους χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα.
ORWAK COMPACT
Υψηλή συμπίεση στο σημείο! Μια οικογένεια μικρών αλλά αποτελεσματικών κάθετων δεματοποιητών που παράγουν ελαφριά δέματα. Βέλτιστη λύση όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.
ORWAK 3220
Η 3220 είναι μια ευέλικτη πρέσα που ανταποκρίνεται στη ζήτηση της αγοράς για ένα μηχάνημα ιδιαίτερα χαμηλού ύψους. Είναι ιδανικό για χαρτόνι και πλαστικό και το χαμηλό ύψος απλοποιεί τη μεταφορά και την εγκατάσταση.
ΟRWAK POWER
Αυτή η οικογένεια προϊόντων διαθέτει δυναμικές πρέσες ανακυκλωσιμων υλικών με έξυπνα χαρακτηριστικά. Οι δεματοποιητές προσφέρουν υψηλή και αποτελεσματική συμπίεση μεγάλου όγκου αποβλήτων σε πολύ πυκνές μπάλες.
ΟRWAK 3500
Ο μεγαλύτερος κάθετος δεματοποιητής μας, ένα στιβαρό και ισχυρό μηχάνημα βαρέως τύπου, ιδανικό για κάθε επιχείρηση με μεγάλες ποσότητες συσκευασίας! Με δύναμη συμπίεσης 50 τόνων, παράγει δεμάτια υψηλής πυκνότητας έως και 500 kg.
ΟRWAK MULTI
Αυτοί οι δεματοποιητές διπλού θαλάμου με φόρτωση από πάνω έχουν σχεδιαστεί για τη διαλογή και συμπίεση διαφόρων τύπων αποβλήτων στην πηγή. Μπορούν να επεκταθούν με πρόσθετους θαλάμους για τη δημιουργία εσωτερικών σημείων ανακύκλωσης.
ΟRWAK FLEX
Αυτή η οικογένεια προϊόντων διαθέτει ισχυρούς και πολυποίκιλλους συμπιεστές απορριμμάτων με διαφορετικές ιδιότητες. Οι μικρές μονάδες με δυνατότητα φόρτωσης από πάνω περιλαμβάνουν τις κλασικές μας εφαρμογές σε σακούλες και κάδους, καθώς και μια λύση για την ασφαλή συμπίεση επικίνδυνων αποβλήτων.
ΟRWAK BRICKMAN
Αυτή η οικογένεια προϊόντων διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένες πρέσες μπρικέτας που μετατρέπουν γρήγορα μεγάλους όγκους αποβλήτων σε συμπαγείς μπρικέτες. Οι πρέσες μπορούν να τροφοδοτούνται εν λειτουργία και οι μπρικέτες δεν απαιτούν δέσιμο.
ΟRWAK ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΡΕΣΕΣ
Η νεότερη προσθήκη στη γκάμα της Orwak: οριζόντιες πρέσες κλειστού τύπου μικρών διαστάσεων με δύναμη συμπίεσης 40-60 τόνων και χειροκίνητο δέσιμο δεμάτων.
ΟRWAK ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΡΕΣΕΣ
Οι πλήρως αυτοματοποιημένοι δεματοποιητές μας παρέχουν μια ευρεία επιλογή συστημάτων τροφοδότησης και αυτόματης δεματοποίησης. Οι οριζόντιοι δεματοποιητές ανταποκρίνονται στην πρόκληση που θέτει η συγκεντρωτική διαχείριση αποβλήτων.
ΟRWAK CONNECT
Μια έξυπνη επιλογή που προσθέτει αξία στην πρέσα σας! Πρόκειται για μια υπηρεσία επικοινωνίας που επιτρέπει στον δεματοποιητή σας να στέλνει ένα μήνυμα όταν χρειάζεται προσοχή και παρέχει μοναδικές δυνατότητες επίβλεψης μέσω μιας διαδικτυακής πύλης.
ΟRWAK ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Η Orwak είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει υψηλής ποιότητας σακούλες και ιμάντες για τους δεματοποιητές και τους συμπιεστές απορριμμάτων σας. Τα αναλώσιμα είναι δοκιμασμένα και επιλεγμένα ώστε να είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα και να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις.
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο