Αυτοματες Οριζόντιες Πρεσες - Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΟΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Η σειρά οριζόντιων δεματοποιητών μας οδηγεί την επιχείρησή σας ένα βήμα παραπέρα στην ιεραρχία της ανακύκλωσης, καθώς μπορείτε να πουλάτε δέματα μεγέθους μύλου απευθείας στις βιομηχανίες επεξεργασίας χαρτιού και πλαστικών.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜEΝΕΣ ΛYΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧH ΠΑΡΑΓΩΓH ΔΕΜAΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Οι πλήρως αυτοματοποιημένοι οριζόντιοι δεματοποιητές ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που παρουσιάζει η κεντρική και μεγάλης κλίμακας διαχείριση αποβλήτων. Κάνουν τη διαφορά σε πολλές επιχειρήσεις που παράγουν μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμου υλικού συσκευασίας από χαρτί και πλαστικό. Οι δεματοποιητές ελαχιστοποιούν γρήγορα τα απόβλητα με οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εσωτερική διακίνηση. Τα αξιόπιστα συστήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή τροφοδοσία και αυτόματη κάθετη ή οριζόντια περίδεση με ρυθμιζόμενους συρμάτινους συνδέσμους για βέλτιστη απόδοση.
ΟΦΕΛΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΩΝ

 • Αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων μεγάλης κλίμακας χάρη στον υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης
 • Βελτιωμένη εσωτερική και εξωτερική εφοδιαστική
 • Ασφαλές και άνετο περιβάλλον εργασίας
 • Άριστος έλεγχος της απόδοσης
 • Αυξημένο εισόδημα κατά την παράδοση δεμάτων υψηλής ποιότητας απευθείας στη βιομηχανία ανακύκλωσης
ΤΈΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΣΑΣ

Η oριζόντια διάταξη είναι βελτιστοποιημένη για διαφορετικούς τύπους χαρτιού, χαρτονιού, πλαστικού φιλμ, PET, μεταλλικών και αλουμινένιων κουτιών. Τα μεγάλα μοντέλα αντιμετωπίζουν επίσης αποτελεσματικά τα ξύλινα κιβώτια και τα μικρότερα είναι ιδανικά για τεμαχισμένο χαρτί. Οι οριζόντιοι δεματοποιητές μας είναι ευέλικτοι και μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε συσσωρεύονται αυτά τα είδη υλικών:ματες μηχανές μπορούν να τροφοδοτούνται χειροκίνητα από το έδαφος ή από μια αποβάθρα, με ανυψωτήρα κάδου, σωλήνα, μεταφορική ταινία ή με περονοφόρο ανυψωτικό.

 • Εμπορικά κέντρα
 • Υπεραγορές
 • Εταιρείες Ανακύκλωσης
 • Πολυκαταστήματα
 • Τυπογραφεία
 • Βιομηχανίες
 • Μικρούς δήμους και Κοινότητες
 • Αποθήκες και Κεντρα Logistics
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ 100 ΤΌΝΩΝ, 1000 ATH, ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ!
ΜΕΛΈΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: CAMPING ADRIATIC BY VALAMAR, ΚΡΟΑΤΊΑ
Το "Camping Adriatic by Valamar" είναι ένα ισχυρό εμπορικό σήμα κάμπινγκ Τα κάμπινγκ ανήκουν και διαχειρίζονται από τη Valamar Riviera, την κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας στην Κροατία. Η Valamar επένδυσε στην πλήρως αυτοματοποιημένη δεματοποιητική μηχανή 500 ATH για να διατηρήσει τα ρεύματα αποβλήτων στο κάμπινγκ Camp Lanterna.

Ο Karl Žužić, επικεφαλής του τμήματος οικολογίας της Valamar, εξηγεί ότι αποφάσισαν να επιλέξουν τον οριζόντιο δεματοποιητή Orwak λόγω της ποιότητάς του και της σχέσης ποιότητας-τιμής που προσφέρει. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία με τους κάθετους δεματοποιητές, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στα ξενοδοχεία της Valamar στο νησί Rab, επέλεξαν έναν πλήρως αυτοματοποιημένο δεματοποιητή για το μεγαλύτερο κάμπινγκ τους.
Karl Žužić: "Το θέρετρό μας είναι 85 εκτάρια και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 10 000 άτομα. Είναι σαν μια μικρή πόλη που παράγουμε τεράστιες ποσότητες αποβλήτων. Για εμάς ήταν σημαντικό να συμπιέσουμε όλα τα χαρτόνια, τα πλαστικά και τα αλουμινένια κουτιά κατά τη θερινή περίοδο. Η εμπειρία μας με την Orwak και την Interzero είναι πολύ θετική και βλέπουμε πολλά χρόνια συνεχιζόμενης επιτυχημένης συνεργασίας μπροστά μας".
ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΡΕΣΕΣ
10-100 ΤΟΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
Οι οριζόντιοι δεματοποιητές διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και τη σύγχρονη τεχνολογία ένας οριζόντιος δεματοποιητής μπορεί να είναι πολύ συμπαγής. Τα μικρά μοντέλα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο δάπεδο από ένα κοντέινερ 20', μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς χώρους και παραδίδονται σε διάφορα μέρη κατόπιν παραγγελίας.
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο