Orwak Compact - Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ORWAK COMPACT

Μια οικογένεια συμπαγών δεματοποιητών που παράγουν ελαφριά δέματα για εύκολο χειρισμό και μεταφορά. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, οι δεματοποιητές COMPACT εξυπηρετούν πελάτες σε πολλούς κλάδους. Ενδεικτικά: καταστήματα ψιλικών, λιανικό εμπόριο, βενζινάδικα, καφετέριες & καταστήματα γρήγορη εστίαση, εστιατόρια αλλά και βιοτεχνίες και βιομηχανίες.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΠΗΓΗ

Η ORWAK COMPACT κέρδισε το όνομά της χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της. Το μικρό εμβαδόν σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος παρέχει πολλές προοπτικές για την τοποθέτηση. Αυτή η σειρά είναι η σωστή επιλογή για εταιρείες με μικρές ποσότητες ανακυκλώσιμου υλικού συσκευασίας. Ο επιλογέας υλικού, η αυτόματη εκκίνηση και ο εύχρηστος πίνακας χειριστή αποτελούν στάνταρ χαρακτηριστικά.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ,
ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Orwak για βιωσιμότητα και συμβολή στην κυκλική οικονομία, τα καλύμματα από 90 % ανακυκλωμένο πλαστικό εισάγονται σε όλες τις πρέσες των σειρών COMPACT και POWER. Ο σχεδιασμός του προϊόντος διατηρείται και η μόνη οπτική αλλαγή είναι ότι τα καλύμματα αλλάζουν χρώμα από γκρι σε μαύρο, αλλά η πραγματική διαφορά έγκειται στην επιλογή της βελτιστοποίησης των πόρων και της χρήσης ανακυκλωμένου υλικού.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ COMPACT
Οι νέες πρέσες 3075 & 3150 συμπληρώνουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας COMPACT σε μέγεθος και χωρητικότητα. Παράγουν εντυπωσιακά δέματα βάρους έως 70 ή 150 kg.  Δύο δέματα 3075 ή ένα δέμα 3150 χωράνε τέλεια σε μια παλέτα για βελτιστοποιημένη διαχείριση μεταφοράς. Με άλλα λόγια, τα μηχανήματα 3075 & 3150 προσφέρουν εντυπωσιακή συμπίεση, αλλά και συμπαγή σχεδιασμό.
ΟΦΕΛΗ ORWAK COMPACT
  • Χρειάζεται λίγο χώρο, αλλά παρέχει αποτελεσματική μείωση του όγκου
  • Εύκολα διαχειρίσιμες ελαφριές μπάλες
  • Η καλύτερη επιλογή για μικρές έως μεσαίες ποσότητες χαρτονιού και πλαστικού
  • Μονοφασικές, έτοιμες προς χρήση μονάδες
ORWAK CONNECT
ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Orwak Connect είναι μια υπηρεσία επικοινωνίας μέσω μόντεμ που επιτρέπει στον δεματοποιητή να στέλνει μήνυμα για την ολοκλήρωση της δεματοποίησης ή αν το μηχάνημα χρειάζεται συντήρηση. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει σημαντικές δυνατότητες εποπτείας! Στη διαδικτυακή πύλη Orwak Connect είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το στόλο των δεματοποιητών και να συγκεντρώσετε στατιστικά στοιχεία δεματοποίησης.

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: IMPERIAL RIVIERA, ΝΗΣΙ RAB, ΚΡΟΑΤΙΑ

Το Imperial Riviera, μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κροατία, επέλεξε τη μικρότερη πρέσα της σειράς Orwak, 3110, για τα κορυφαία ξενοδοχεία της Valamar Padova, Valamar Collection και Valamar Carolina στο νησί Rab. Η δεματοποίηση του χαρτονιού και του πλαστικού όχι μόνο εξοικονομεί χώρο στις εγκαταστάσεις, αλλά μειώνει επίσης το κόστος για τους κάδους και μειώνει τον αντίκτυπο των εκπομπών CO2 χάρη στον χαμηλότερο όγκο προς μεταφορά.
ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: FOR, FERRARA, ΙΤΑΛΙΑ

Μία αναπτυσσόμενη ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία με δύο εργοστάσια και μία νέα αποθήκη βελτίωσε σημαντικά τη διαχείριση των αποβλήτων της επενδύοντας σε αρκετούς δεματοποιητές Orwak - κυρίως 3110 & 3115 - στρατηγικά τοποθετημένους δίπλα στις πηγές αποβλήτων.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ COMPACT ΣΕ ΔΡΑΣΗ
COMPACT 3075
ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: Η 3075 παρέχει τις βέλτιστες διαστάσεις για την τοποθέτηση δύο δεμάτων σε μια ευρωπαλέτα.

Δύναμη πίεσης: 4 τόνων
Βάρος δέματος χαρτονιού/πλαστικού: έως 70 kg/70 kg
COMPACT 3110
Μικρή αλλά ανθεκτική και ευέλικτη πρέσα, ιδανική για χαρτόνι και πλαστικό. Το καροτσάκι δεμάτων περιλαμβάνεται πάντα για εύκολη μεταφορά.

Δύναμη πίεσης: 4 τόνων
Βάρος δέματος χαρτονιού/πλαστικού: έως 50 kg/70 kg
COMPACT 3115
Η 3115 προσφέρει λειτουργία σταυρωτής συγκράτησης, η οποία εξασφαλίζει σφιχτό κράτημα των δεμάτων και είναι χρήσιμη κατά τη συμπίεση πλαστικού.

Δύναμη πίεσης: 6 τόνων
Βάρος δέματος χαρτονιού/πλαστικού: έως 60 kg/85 kg
COMPACT 3120


Η 3120 είναι ιδανική τόσο για χαρτόνι όσο και για πλαστικό. Παρέχει συμπαγή σχεδιασμό μηχανήματος, αλλά και μια πολύ πλατιά θύρα φόρτωσης 1000 mm!

Δύναμη πίεσης: 6 τόνων
Βάρος δέματος χαρτονιού/πλαστικού: έως 100 kg/130 kg
COMPACT 3150
ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: Παράγει δεμάτια έως 150 kg και το μέγεθος των δεματιών είναι προσαρμοσμένο σε ευρωπαλέτα.

Δύναμη πίεσης: 8 τόνων
Βάρος δέματος χαρτονιού/πλαστικού: έως 150 kg/190 kg
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο