Η εταιρεία - Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΗΓΈΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΊΕΣΗ
ΜΕΤΑΤΡΈΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ ΎΛΕΣ

Η Orwak είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις συμπίεσης και δεματοποίησης στερεών αποβλήτων. Προσφέρουμε μια καινοτόμο γκάμα συμπιεστών, συστημάτων δεματοποίησης και μπρικετοποίησης που προωθεί τη διαλογή στην πηγή και καθιστά τη διαχείριση των αποβλήτων πιο κερδοφόρα. Οι λύσεις μας βελτιώνουν την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, συμβάλλουν σε ένα καθαρότερο εργασιακό και φυσικό περιβάλλον- δημιουργώντας την καλύτερη συνολική οικονομία διαχείρισης αποβλήτων. Από τις συμβουλές πριν από την πώληση, μέσω της διαδικασίας επιλογής έως την υποστήριξη μετά την πώληση, φροντίζουμε τους πελάτες μας σε όλη τη διαδρομή.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΊΑ

Τα κεντρικά γραφεία και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της Orwak βρίσκονται στη Σουηδία, όπου σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συμπιεστές και δεματοποιητές απορριμμάτων από το 1971. Έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων, το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε τοπική παρουσία σε πολλές από τις χώρες όπου χρησιμοποιούνται τα συστήματά μας.

ΞΕΝΑΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ORWAK
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ SULO

Από τον Ιανουάριο του 2020, η Orwak αποτελεί μέρος του ομίλου Sulo. Η Sulo, μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα τη Γαλλία, είναι ένας συνεργάτης εξαιρετικής κλάσης για λύσεις συλλογής - κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής κάδων, υπόγειων και ημιυπόγειων συστημάτων για τη συλλογή και το διαχωρισμό ανακυκλώσιμων υλικών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ομίλου Sulo
ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ:

  • 500 εκατομμύρια ευρώ κύκλος εργασιών
  • +60 εξοπλισμένες χώρες
  • 8 εργοστάσια
  • +2500 εργαζόμενοι
  • #1 Ευρωπαϊκός ηγέτης στις λύσεις προ-συλλογής αποβλήτων
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο