ΟΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΈΣ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΝ ΑΞΊΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΌ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΟΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΈΣ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΝ ΑΞΊΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΌ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ

Orwak Hellas - Κερδοφόρα και αποτελεσματική διαχείριση αποβλήτων
Η Raccorderie Metalliche, ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής εξαρτημάτων πεπιεσμένου τύπου με σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στη Μάντοβα της Ιταλίας, επωφελείται από τους δεματοποιητές Orwak στο πλαίσιο των επιδιώξεών της για τη διαχείριση των αποβλήτων και τη βιωσιμότητα. Οι δεματοποιητές παραδόθηκαν από τον Ιταλό αντιπρόσωπο της Orwak Empress 2000.

ΣΥΜΠΊΕΣΗ ΑΠΟΒΛΉΤΩΝ - ΜΈΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την προστασία και τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, η Raccorderie Metalliche έχει επενδύσει σε δεματοποιητές για τη συμπίεση πλαστικών, χαρτονιών και µη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.

"Ένας από τους εταιρικούς μας στόχους περιλαμβάνει τη μείωση των άμεσων και έμμεσων περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η εισαγωγή της συμπίεσης στον κύκλο των αποβλήτων κινείται ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση".

ΠΟΛΥΆΡΙΘΜΑ ΟΦΈΛΗ ΠΡΈΣΑΣ
Με τη συμπίεση των απορριμμάτων και των υλικών συσκευασίας, μειώνεται σημαντικά ο αριθμός των διαδρομών για τη μεταφορά του υλικού από την αποθήκη στο εργοστάσιο, όπου πραγματοποιείται η ανακύκλωση, και κατά συνέπεια μειώνεται η κατανάλωση καυσίμων και οι εκπομπές CO2, καθώς και η κυκλοφορία στους δρόμους.

Η ανακύκλωση είναι μία από τις σημαντικότερες δράσεις για τη μείωση της κατανάλωσης πόρων μέσω της χρήσης των προϊόντων στο τέλος του κύκλου ζωής τους, για τη μετατροπή τους σε πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν σε παραγωγικές διαδικασίες. Τα υλικά συσκευασίας, όπως το χαρτί, το χαρτόνι και το πλαστικό, είναι από τα πιο εύκολα ανακυκλώσιμα προϊόντα, αρκεί να φτάνουν, σωστά διαφοροποιημένα, στις κατάλληλες αλυσίδες εφοδιασμού.

Η αγορά δεματοποιητών είναι επομένως μια επένδυση μεγάλης οικολογικής αξίας, αλλά η επένδυση αυτή έχει επίσης ευεργετικό οικονομικό αντίκτυπο, καθώς χάρη στη συμπίεση του χώρου των απορριμμάτων εξοικονομείται χρόνος, κόστος διακίνησης και μεταφοράς.

Bookmark and Share

Ακόμη δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.
0
0
0
0
0
All copyright Reserved Karena Mon IKE 2023
Επιστροφή στο περιεχόμενο