Μετάβαση στο περιεχόμενο
TOM ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ

Σύστημα διαχείρισης και συμπίεσης απορριμμάτων για δημόσιους χώρους

Ο TOM λειτουργεί αποτελεσματικά υπό πίεση και εργάζεται πάντα σκληρά και ακατάπαυστα. Είναι ένα έξυπνο σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων για δημόσιους χώρους με πολλαπλές δυνατότητες. Ιδανική λύση για εστιατόρια, καφετέριες, χώρους εστίασης, αεροδρόμια, σταθμούς τρένου ή λεωφορείων, θεματικά πάρκα και εμπορικά κέντρα. Ο TOM έχει το ίδιο περίπου μέγεθος με ένα κοινό κάδο απορριμμάτων αλλά χωράει έως και 7 φορές περισσότερο.
kados aporrimmaton me simpiesi
ΟΦΕΛΗ TOM

  • Λιγότερες αλλαγές σακούλας που σημαίνει πιο παραγωγική χρήση του χρόνου και λιγότερα απορρίμματα.
  • Υγιεινή και βολική διαχείριση απορριμμάτων.
  • Διατηρήστε τον χώρο σας τακτοποιημένο και ελκυστικό.
  • Ευρείες επιλογές τοποθέτησης: ως αυτόνομη μονάδα η ενσωματωμένο σε τοίχο
  • Τραβάει τα βλέμματα και μπορεί να λειτουργήσει ως διαφημιστική πινακίδα για το κατάστημά σας.
ORWAK CONNECT – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρόκειται για μια υπηρεσία απομακρυσμένης επικοινωνίας με το μηχάνημα συμπίεσης που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εποπτείας του μηχανήματος και προγραμματισμού της μεταφοράς των ανακυκλώσιμων υλικών!

Ανεπαφος κάδος απορριμμάτων
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HANDS-FREE – ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Διαθέτοντας λειτουργία hands-free, ο TOM διατηρεί το περιβάλλον σας τακτοποιημένο, καθαρό και φιλόξενο, κάτι που είναι πιο σημαντικό από ποτέ στην τρέχουσα κατάσταση COVID-19
πολύχρωμοι κάδοι απορριμμάτων με μοντέρνα σχεδίαση
Ο TOM ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει ή να ταιριάζει! Ντύστε τον για να ταιριάζει με το περιβάλλον σας ή επιλέξτε ένα περιτύλιγμα που τραβάει τα βλέμματα!
κάδος απορριμμάτων σε κατάστημα εστίασης
Η ΑΝΕΠΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ TOM ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ TOMMY BEANS ΣΤΗ ΧΙΛΗ

Η Vigatec, αντιπρόσωπος της Orwak στη Χιλή, προμήθευσε το κατάστημα Tommy Beans με δύο μηχανήματα TOM. Ο TOM δίνει την ευκαιρία στην Tommy Beans να μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων και και διατηρεί τον χώρο καθαρό και τακτοποιημένο. Το εστιατόριο άνοιξε ξανά πρόσφατα με την εφαρμογή υγειονομικών μέτρων καθώς και δράσεων που συμβάλλουν σε ασφαλέστερο περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους πελάτες..

Δείτε το βίντεο στο YouTube (Ισπανικά) από την εγκατάσταση του TOM στα Tommy Beans στη Χιλή:
κάδος απορριμμάτων για καταστήματα fast food
Ο TOM ΒΟΗΘΑ ΤΑ MCDONALD ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ 80 %

Η McDonald’s Chile  δεσμεύτηκε να βελτιώσει τη διαχείριση των απορριμμάτων της, έτσι εγκατέστησε έξυπνους αυτόματους κάδους απορριμμάτων, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση του όγκου τους. Μετά την εγκατάσταση του TOM, το άδειασμα των κάδων γίνεται μόλις 3 φορές την ημέρα αντί των 3/ώρα σε ώρες αιχμής.ORWAK TOM: “Σου φτιάχνει τη μέρα”!
O TOM είναι ένα κοινωνικό πλάσμα και ενεργό στο Facebook:


Είστε περίεργοι σχετικά με τον TOM και θέλετε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεων, στείλτε ένα μήνυμα στο info@alpetech.gr!
TOM – Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ?
Ο TOM έχει όρεξη για οτιδήποτε περισσεύει στο δίσκο και φροντίζει για κάθε είδος σκουπιδιού. Καθώς τα απορρίμματα συμπιέζονται, ο TOM έχει την ικανότητα να χωράει πολύ περισσότερο από ένα συμβατικό κάδο απορριμμάτων, και έτσι διατηρεί τον χώρο γύρω του καθαρό και τακτοποιημένο, βοηθώντας το προσωπικό να επικεντρωθεί σε πιο παραγωγικές και ενδιαφέρουσες  δραστηριότητες από τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Με την σούπερ όραση του, ο TOM εντοπίζει τους πελάτες σας από απόσταση και ανοίγει τη θύρα όταν το πλησιάζουν. Χάρη στη ανέπαφη λειτουργία, οι πελάτες διατηρούν τα χέρια τους καθαρά!

Ο TOM λατρεύει τα πολυσύχναστα μέρη όπου νιώθει σαν στο σπίτι του και όταν η κίνηση ησυχάζει ο TOM μπαίνει σε κατάσταση αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας. Μόλις όμως εντοπίζει κίνηση κοντά του ξυπνάει και είναι ξανά έτοιμος για δουλειά.
Orwak Tom γκρί χρώμα
TOM 1040
O TOM φροντίζει πάντα για τη καθαριότητα του χώρου σας. Εξοικονωμεί χρόνο, χώρο και ενέργεια, και όλα αυτά εξοικονωμούν χρήματα για σας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
κάδος απορριμμάτων με ξύλινη επένδυση
TOM JUNIOR
Ο TOM JUNIOR έχει τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά με το TOM 1040, αλλά διαθέτει κομψή ξύλινη επένδυση και χαμηλότερο ύψος.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ALPE-TECH 2021 ALL RIGHTS RESERVED
Επιστροφή στο περιεχόμενο