Μετάβαση στο περιεχόμενο
πρέσα συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδο
ORWAK FLEX
Σειρά συμπιεστών για ειδικές εφαρμογές και την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης διαχείρισης αποβλήτων και δεματοποίησης υλικών.

Συμπιέστε μεικτά απορρίμματα σε σακούλα ή σακούλες  κατευθείαν σε μικρούς και μεγαλύτερους κάδους. Συμπιέστε επικίνδυνα απόβλητα σε βαρέλι ή άλλα υλικά που απαιτούν προσοχή. Η σειρά Orwak Flex προσφέρει τις λύσεις που αναζητάτε.
ΟΦΕΛΗ ORWAK FLEX

 • Πρακτικά και ευέλικτα μηχανήματα για διαφορετικές ανάγκες.
 • Υγιεινή και ασφαλής διαχείριση απορριμμάτων και επικίνδυνων αποβλήτων.
 • Μοναδικές λύσεις για μοναδικές ανάγκες.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

- Συμπίεση απορριμμάτων σε σακούλες κατευθείαν μέσα σε κάδο: FLEX 4240 & 4360
- Κοινά απορρίμματα: FLEX 5030 & 5031
- Επικίνδυνα απόβλητα: FLEX 5030-NHD
5030 - ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ: ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ
πρέσα συμπίεσης μικτών απορριμμάτων σε σακούλα
Η πετυχημένη συνταγή: Μία σακούλα περικλείει το μεταλλικό τύμπανο συμπίεσης των απορριμμάτων . Όταν η σακούλα γεμίσει το τύμπανο αναψύνεται για εύκολη αφαίρεση του υλικού που μένει στη σακούλα.
4240 & 4360: ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ 240 L/360 L
Με μία ή και περισσότερες υποδοχές κοινών κάδων απορριμμάτων. Πρακτική λύση για εστιατόρια, επιχειρήσεις αλλά και πολυκατοικίες.
ORWAK FLEX 4240
Συμπίεση κοινών απορριμμάτων απευθείας σε κάδους 240L. Στιβαρής κατασκευής και αξιόπιστο μηχάνημα μικρών διαστάσεων.  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  ORWAK FLEX 4360
  Συμπίεση κοινών απορριμμάτων απευθείας σε κάδους 360L. Στιβαρής κατασκευής και αξιόπιστο μηχάνημα μικρών διαστάσεων.   ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
   ORWAK FLEX 5010-E
   Το μοντέλο 5030-Ε είναι μικρών διαστάσεων βαρέως τύπου συμπιεστής ανακυκλώσιμων υλικών και απαιτεί λίγο χώρο. Βολική και αποτελεσματική τροφοδοσία από πάνω.


    ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
    ORWAK FLEX 5030
    Συμπιεστής απορριμμάτων σε σακούλα πρακτικός και εύκολος στη χρήση. Υγιεινή συμπίεση μικτών απορριμμάτων αλλά και άλλων υλικών με αναλογία συμπίεσης 10:1


     ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
     ORWAK FLEX 5030-N HD
     Ειδικό μηχάνημα για την ασφαλή συμπίεση επικίνδυνων αποβλήτων (γυαλί/κονσέρβες/τενεκέδες και άλλα δοχεία που περιέχουν υπολείμματα χημικών) σε βαρέλια


      ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
      ORWAK FLEX 5031
      Το μοντέλο 5031 είναι μικρός, δυνατός και ευέλικτος συμπιεστής που δεματοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και συμπιέζει μικτά απορρίμματα σε σακούλα.


       ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
       ALPE-TECH 2021 ALL RIGHTS RESERVED
       Επιστροφή στο περιεχόμενο