Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΠΡΕΣΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Σας παρουσιάζουμε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας σε συμπιεστές απορριμμάτων και δεματοποιητές ανακυκλώσιμων υλικών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διαχείρισης απορριμμάτων σε πολλούς τομείς της αγοράς.

Τα αξιόπιστα, αθόρυβα και εξελιγμένα μας μηχανήματα συμπίεσης & δεματοποίησης έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν για εσάς! Η γκάμα χωρίζεται σε οικογένειες προϊόντων με βάση τις ομοιότητες στο σχεδιασμό και τις λειτουργίες.
κάδος απορριμμάτων σε θεματικό πάρκο
TOM ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Ο TOM έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις με ένα κοινό κάδο απορριμμάτων, ωστόσο συμπιέζει τα απορρίμματα στο εσωτερικό του και χωράει έως και 7 φορές περισσότερο πρώτου απαιτηθεί άδειασμα. Είναι Ιδανική λύση για δημόσιους χώρους.
πρέσα για συμπίεση χαρτοκιβωτίων
ORWAK COMPACT
Αποτελεσματική συμπίεση στη πηγή! Η σειρά αποτελείται από μικρών διαστάσεων μηχανήματα που προσφέρουν αποτελεσματική συμπίεση σε ελαφριά δέματα που διαχειρίζονται εύκολα. Ιδανικά για όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.
πρέσα συμπίεσης πλαστικού
ORWAK 3220
Η 3220 είναι συμπιεστής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς για μία δυνατή πρέσα συμπίεσης ανακυκλώσιμων με χαμηλό ύψος λειτουργίας. Εξαιρετική λύση για συμπίεση χαρτοκιβωτίων και πλαστικού φύλλου από συσκευασία, με το χαμηλό ύψος να απλοποιεί την μεταφορά και εγκατάσταση.
πρέσα δεματοποίησης χαρτονιού
ORWAK POWER
Η σειρά Power διαθέτει ισχυρά μηχανήματα δεματοποίησης ανακυκλώσιμων με πολλές έξυπνες λειτουργίες και επιπλέον δυνατότητες. Προσφέρουν πολύ αποτελεσματική συμπίεση σε πυκνά δέματα και είναι κατάλληλα για τη διαχείριση μεγάλου όγκου.
πρέσα αποθήκης
ORWAK MULTI
Τα μηχανήματα της σειράς διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα και εύκολη τροφοδοσία από πάνω. Προσφέρουν τη δυνατότητα συμπίεσης διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα και με τη προσθήκη περισσότερων κάδων τα μηχανήματα Multi μετατρέπονται σε έναν μίνι σταθμό ανακύκλωσης ιδανικά για διαλογή στη πηγή.
πρέσα συμπιεσης απορριμμάτων σε κάδο
ORWAK FLEX
Χαρακτηριστικό των μηχανημάτων της σειράς είναι η πολλαπλές λύσεις που δίνουν σε διαφορετικές ανάγκες διαχείρισης αποβλήτων. Αποτελεσματική συμπίεση απορριμμάτων σε σακούλα ή απευθείας σε κάδους αλλά και λύσεις συμπίεσης επικίνδυνων αποβλήτων.
πρέσα παραγωγής μπρικετας πορτοκαλί
BRICKMAN ΠΡΕΣΕΣ ΜΠΡΙΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Αυτοματοποιημένες λύσεις συμπίεσης που μετατρέπουν γρήγορα μεγάλους όγκους ανακυκλώσιμων αποβλήτων σε συμπαγείς μπρικέτες. Τροφοδοτούνται συνεχόμενα ενώ λειτουργούν και οι παραγόμενες μπρικέτες δεν χρειάζονται δέσιμο.
πρέσα οριζόντια ημιυατόματης λειτουργίας
ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΡΕΣΕΣ
1540-1550-1560. Αποτελούν τη νεότερη προσθήκη στη σειρά μηχανημάτων Orwak. Διαθέτουν δύναμη συμπίεσης 40/50/60 τόνων και προσφέρουν την αυτοματοποίηση της διαδικασίας τροφοδοσίας αλλά χειροκίνητο δέσιμο για την ασφάλιση των δεμάτων.
πρέσα σε κέντρο ανακύκλωσης οριζόντιας συμπίεσης
ORWAK ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΡΕΣΕΣ
Πλήρως αυτόματες πρέσες οριζόντιας συμπίεσης που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που παρουσιάζουν τα κέντρα ανακύκλωσης και επιχειρήσεις που έχουν συχνή ροή και παράγουν μεγάλο όγκο υλικών συσκευασίας όπως χαρτί ή πλαστικό για ανακύκλωση.
πρόγραμμα διασύνδεσης μηχανήματος
ORWAK CONNECT
Πρόκειται για μια υπηρεσία απομακρυσμένης επικοινωνίας με το μηχάνημα συμπίεσης που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εποπτείας του μηχανήματος και προγραμματισμού της μεταφοράς των ανακυκλώσιμων υλικών!
πολυεστερικό τσέρκι και πλαστικές σακούλες
ORWAK ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Η Orwak παρέχει υψηλής ποιότητας σακούλες και πολυεστερικό τσέρκι δεματοποίησης για τους δεματοποιητές ανακυκλώσιμων και τους συμπιεστές απορριμμάτων σας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται και επιλέγονται για να είναι αξιόπιστα και να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις.
PRODUCT/MATERIAL
CONFIGURATOR
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ WWW.ORWAK.COM
ALPE-TECH 2021 ALL RIGHTS RESERVED
Επιστροφή στο περιεχόμενο