Συμπιεστές ORWAK POWER για χαρτί, χαρτοκιβώτια, αλουμίνιο, πλαστικό κ.α. ανακυκλώσιμα υλικά - ORWAK HELLAS

Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μηχανήματα
ORWAK POWER
Νέας γενιάς μηχανήματα συμπίεσης, πανίσχυρα, ταχύτατα και με πολλές έξυπνες λειτουργίες
Η οικογένεια μηχανημάτων ORWAK POWER είναι η νεότερη σειρά ισχυρών και στιβαρής κατασκευής πρεσών για επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο υλικών προς συμπίεση & ανακύκλωση. Είναι εξοπλισμένα με την νέα τεχνολογία Black Star Technology - ένα πρωτοποριακό υδραυλικό σύστημα σχεδιασμένο για μεγαλύτερη δύναμη συμπίεσης, περισσότερη αντοχή στο χρόνο και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Η νέα αυτή σειρά είναι εξοπλισμένη με έξυπνες λειτουργίες που σας βοηθούν να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τον όγκο των υλικών που έχουν συμπιεστεί.

  • Αποτελεσματική συμπίεση άρα και διαχείριση μεγάλου όγκου απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών
  • Χαμηλό ύψος μεταφοράς και λειτουργίας ώστε να τοποθετηθεί εκεί όπου το χρειάζεστε
  • Έξυπνες λειτουργίες για να παρακολουθείτε πάντα των όγκο των υλικών που έχουν συμπιεστεί, το υλικό, τις ώρες λειτουργίας αλλά και την κατάσταση του μηχανήματος.
ORWAK POWER 3320
Δύναμη Συμπίεσης: 18,5 τόνων (180 kN)
Βάρος Μπάλας Χαρτί: 200kg

Ειδικά σχεδιασμένη για χώρους με χαμηλό ύψος (198 cm) αλλά κατάλληλη για μεσαίο και μεγάλο όγκο ανακυκλώσιμων. Η μικρότερη πρέσα της σειράς ORWAK POWER, εξοπλισμένη με την τεχνολογία Black Star της Orwak για περισσότερη δύναμη και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.

Συμπιέζει χαρτοκιβώτια, συσκευασίες αλουμινίου, χάρτινα τσουβάλια, χαρτιά, πλαστικό PET, πλαστικό φιλμ και νάιλον σακούλες με δύναμη 18,5 τόνων (185 kN). Διαθέτει autostart και σύστημα εξαγωγής μπάλας σε παλέτα.


ORWAK POWER 3325
Δύναμη Συμπίεσης: 26 τόνων (260 kN)
Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 400kg/450kg

Κατάλληλη επιλογή για την συμπίεση χαρτονιού και μαλακού πλαστικού με εξαιρετική απόδοση στην συμπίεση νάιλον και στρέτς φίλμ.
Εξοπλισμένη με την τεχνολογία BLACK STAR της ORWAK

Κατάλληλη για μεσαίο και μεγάλο όγκο ανακυκλώσιμων υλικών. Διαθέτει ένα ειδικό πρόγραμμα για την συμπίεση μαλακού πλαστικού όπως νάιλον και στρέτς φιλμ. Συμπιέζει επίσης χαρτί, χαρτοκιβώτια, πλαστικό PET, αλλά και άλλα υλικά με δύναμη 26 τόνων (260 kN). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη συμπίεση κουτιών αλουμινίου και άλλα μεταλλικά δοχεία. Διαθέτει autostart και σύστημα εξαγωγής μπάλας σε παλέτα.ORWAK POWER 3420
Δύναμη Συμπίεσης: 26 τόνων (260 kN)
Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 400kg/450kg

Κατάλληλη για μεγάλο όγκο ανακυκλώσιμων, συμπιέζει και διαυκολύνει την ανακύκλωση σε υλικά όπως χαρτοκιβώτια, χάρτινα τσουβάλια, τεμαχισμένο χαρτί, πλαστικό PET, πλαστικό φιλμ, νάιλον σακούλες, καθώς και κουτάκια αλουμινίου. Συμπίεζει τα υλικά στο εσωτερικό της σε μόλις 24 δευτερόλεπτα. Η θύρα ανοίγει αυτόματα  μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συμπίεσης για μεγαλύτερη εργονομία.


Η δύναμη συμπίεσής της αγγίζει τους 26 τόνους (260 kN). Διαθέτει autostart και σύστημα εξαγωγής μπάλας σε παλέτα. Παράγει ελάχιστο θόρυβο (<65 dB).


ORWAK POWER 3620
Δύναμη Συμπίεσης: 52 τόνων (520kN)
Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 450kg/500kg

Η 3620 μπορεί να αντεπεξέλεθει και στον μεγαλύτερο δυνατό όγκο ανακυκλώσιμων υλικών. Προσφέρει αποτελεσματική συμπίεση σε πυκνές μπάλες με διαστάσεις κατάλληλες για εξοικονόμιση του μεταφορικού κόστους. Συμπιέζει χαρτοκιβώτια, χάρτινα τσουβάλια, χαρτιά, πλαστικό PET, πλαστικό φιλμ και νάιλον σακούλες, αλλά και κουτάκια αλουμινίου.

Όπως και οι υπόλοιπες πρέσες με τεχνολογία Black Star, παράγει ελάχιστο θόρυβο (<65 dB), διαθέτει λειτουργία autostart και σύστημα εξαγωγής μπάλας σε παλέτα.


ORWAK POWER 3820
Δύναμη Συμπίεσης: 26 τόνων (260kN)
Βάρος Μπάλας Χαρτί: 500kg

Ειδικά σχεδιασμένη πρέσα συμπίεσης για την διαχείριση μεγάλων συσκευασιών απο χαρτόνι ή άλλο ανακυκλώσιμο υλικό. Διαθέτει άνοιγμα τροφοδοσίας 150 εκατοστών, αυτόματο άνοιγμα πόρτας σε λιγότερο από 2'' δευτερόλεπτα και συστημα εξαγωγής μπάλας σε παλέτα. Συμπιέζει χαρτί, χαρτόνι, και πλαστικό φιλμ με κύκλο συμπιεσης 24 δευτερολέπτων.Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού