Πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών και απορριμμάτων πολλαπλών κάδων - θαλάμων - ORWAK HELLAS

Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μηχανήματα
ORWAK MULTI
Μηχανήματα πολλαπλών κάδων - θαλάμων για την ταυτόχρονη συμπίεση διαφορετικών υλικών
Η πρέσες ORWAK MULTI είναι μια σειρά μηχανημάτων σχεδιασμένα να διευκολύνουν στην διαλογή και συμπίεση διαφορετικού τύπου υλικών στην πηγή. Χαρακτηριστικό των μηχανημάτων είναι οι δύο στάνταρ κάδοι - θάλαμοι για συμπίεση διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα και μπορεί ευκολα να επεκταθεί με την προσθήκη τρίτου ή και περισσότερων.

 • Διαλογή, συμπίεση & καλύτερη ταξινόμηση διαφορετικών υλικών στην πηγή.
 • Μεγάλο άνοιγμα τροφοδοσίας που διευκολύνει τον χειριστή.
 • Δύο ή περισσότεροι κάδοι τοποθετημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο για συμπίεση διαφορετικών υλικών δημιουργούν τον δικό σας μίνι σταθμό ανακύκλωσης.
 • ORWAK MULTI 5070
  Δύναμη Συμπίεσης: 3 τόνων (30kN)
  Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 50kg/80kg

  H πρέσα  συμπίεσης 5070 διαθέτει δύο κάδους και διευκολύνει την συμπίεση και διαλογή στη πηγή των ανακυκλώσιμων υλικών.  Είναι κατάλληλη για χαρτί και χαρτόνι, πλαστικό PET, πλαστικό στρετς φιλμ, νάιλον και μεταλλικό τσέρκι. Δυνατότητα συμπίεσης διαφορετικών υλικών ταυτόχρονα και η χωρητικότητά της και ο αριθμός των υλικών προς συμπίεση μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη τρίτου κάδου.

  Μαζί με τον 5070 παραλαμβάνεται και καρότσι ειδικό για τη μεταφορά μπάλας.


  ORWAK MULTI 5070 HDC

  Δύναμη Συμπίεσης: 10 τόνων (100kN)
  Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 80kg/100kg

  Η heavy duty έκδοση της 5070 προσφέρει σταυρωτό δέσιμο μπάλας εως και 8 σημείων και δύναμη συμπίεσης 10 τόνων (100 kN). Είναι κατάλληλη για χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό PET, πλαστικό φιλμ, κουτάκια αλουμινίου, κονσέρβες, μεταλλικά κουτιά από χρώματα οικοδομικών εργασιών και μεταλλικό τσέρκι.

  Είναι γρήγορη, με κύκλο συμπίεσης διάρκειας μόλις 20'' sec και μπορεί κι αυτή να επεκταθεί με προσθήκη τρίτου κάδου.
  Διαθέτει και καρότσι μεταφοράς μπάλας.


  ORWAK MULTI 5070 COMBI

  Δύναμη Συμπίεσης: 3 τόνων (30kN)
  Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 50kg/80kg

  H πρέσα 5070 Combi βασίζετε στην ίδια φιλοσοφία με τη βασική έκδοση της 5070, μόνο που αντί για δύο κάδους ανακυκλώσιμων υλικών, σας δίνει τη δυνατότητα να συμπιέζεται ανακυκλώσιμα στον ένα κάδο και σκουπίδια στο δεύτερο. Αποκτήστε ενα έξτρα εισόδημα απο την ανακύκλωστε και μειώστε το κόστος μεταφοράς για τα απορρίμματα της επιχείρησης σας.


  ORWAK MULTI 9020
  Δύναμη Συμπίεσης: 20 τόνων (200kN)
  Βάρος Μπάλας Χαρτί/Πλαστικό: 200kg/300kg

  Ένας πραγματικός σταθμός ανακύκλωσης, η 9020 έχει δύο κάδους, με δυνατότητα επέκτασης με περισσότερους, και σας επιτρέπει να συμπιέζεται δύο διαφορετικά υλικά στην ίδια πρέσα. Συμπιέζει αποτελεσματικά κάθε είδους χαρτί, πλαστικό PET, πλαστικό φιλμ, νάιλον, κουτάκια αλουμινίου, κονσέρβες, ακόμα και μεταλλικό τσέρκι αλλά και άλλα υλικά.

  Παρακολουθήστε το βίντεο της MULTI 9020

  H δύναμη συμπίεσης φτάνει τους 20 τόνος (20 kN) και μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για κάθε κάδο, ανάλογα με το υλικό που έχετε επιλέξει να συμπιέσετε.


  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού