Μηχανήματα συμπίεσης σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών ORWAK FLEX - ORWAK HELLAS

Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μηχανήματα
ORWAK FLEX
Κατασκευασμένα για να κάνουν την διαφορά και να δίνουν λύσεις στις ανάγκες σας
Τα μηχανήματα ORWAK FLEX είναι μια σειρά πρέσων σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται σε ειδικές ανάγκες συμπίεσης διάφορων υλικών όπως απορρίμματα, επικίνδυνα υλικά, χάρτινες συσκευασίες  που περιέχουν υγρά κ.α..
Μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ανάγκες της επιχείρησης σας και να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις συμπίεσης

 • Πολλαπλών χρήσεων & δυνατοτήτων μηχανήματα για διαφορετικές εφαρμογές.
 • Καθαρός και ασφαλής τρόπος συμπίεσης και διαχείρισης μεικτών και επιβλαβών για την υγεία απορριμμάτων
 • Συγκεκριμένες λύσεις για ειδικές ανάγκες.
 • ORWAK FLEX 4010
  Δυναμή Συμπίεσης 3 τόνων (30kN)

  H ιδανική πρέσα για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, η ORWAK 4110 συμπιέζει τα απορρίμματα σας εντός κάδου (τύπου Euro-cart), χωρητικότητας 600 ή 1100 λίτρων.
  Μπορείτε να έχετε μόνιμα εγκατεστημένο τον κάδο στην πρέσα ή να εναλλάσσετε τους κάδους. Είναι κατάλληλη για σκουπίδια οικιακού τύπου τοποθετημένα σε σακούλες.
  Συμπιέζει με δύναμη 3 τόνων (30 kN) ενώ διαθέτει ειδικό μηχανισμό που προστατεύει τους τροχούς των κάδων κατά τη συμπίεση.
  'Εχει ανθεκτική κατασκευή, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα.


  ORWAK FLEX 5010-Ε
  Δύναμη συμπίεσης 3 τόνων (30kN)
  Βάρος Μπάλας χάρτι/πλαστικό: 60Kg/80Kg

  Η 5010 είναι μικρή αλλα δυνατή πρέσα που απαιτεί ελάχιστο χώρο για εγκατάσταση. Η τροφοδοσία του με υλικά γίνετε ευκολα αφου διαθέτει μεγάλο ανοιγμα στο πάνω μέρος.

  Συμπιέζει χαρτιά και χαρτόνια, πλαστικό φιλμ, ναϊλον και μεταλλικές συσκευασίες - ακομά και συσκευασίες απο λεπτό ξύλο. Η παραγόμενη μπάλα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε παλέτα


  ORWAK FLEX 5030
  Δύναμη συμπίεσης 3 τόνων (30kN

  H κλασική, αποτελεσματική και αξιόπιστη πρέσα για συμπίεση απορριμμάτων, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και έχει δύναμη συμπίεσης 3 τόνων (30kN).  Παρά το μικρό της μέγεθος, μπορεί να συμπιέσει έως και 10 φορές τον όγκο των απορριμμάτων.

  Είναι κατάλληλη για απορρίμματα οικιακού τύπου σε σακούλα, όπως τρόφιμα, χαρτιά, πλαστικά, νάιλον, κουτιά αλουμινίου και κονσέρβες, κ.α.


  ORWAK FLEX 5030 NHD
  Δύναμη συμπίεσης 3 τόνων (30kN)

  Μηχάνημα συμπίεσης δοχείων από γυαλί ή μεταλλικών δοχείων και άλλων δοχείων που περιέχουν υγρά όπως χρώματα ή χημικές ουσίες, απευθείας σε βαρέλι.

  Διαθέτει ειδική βάση για σταθερή συμπίεση αλλά και εύκολη μεταφορά των βαρελιών.
  Εύκολο χειρισμό και απόλυτα ασφαλές  ORWAK FLEX 5031
  Δύναμη συμπίεσης 3 τόνων (30kN)

  Η FLEX 5031 είναι μια μικρή σε όγκο αλλά ανθεκτική πρέσα συμπίεσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την συμπίεση οργανικών απορριμμάτων-σκουπιδιών αλλά και την συμπίεση ανακυκλώσιμων υλικών σε σακούλες.

  Με τον τρόπο αυτό προστατεύετε το περιβάλλον εργασίας σας από επικίνδυνα υλικά ή και το ίδιο το υλικό από το περιβάλλον.  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού