Μετάβαση στο περιεχόμενο
λογότυπο orwak connect
CONNECT COMMUNICATION
Ψηφιακή υπηρεσία δεδομένων ανακύκλωσης και κατάστασης

To Orwak Connect, είναι μία έξυπνη προαιρετική υπηρεσία επικοινωνίας με το μηχάνημα συμπίεσης το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να στείλει μήνυμα όταν χρειάζετε επέμβαση. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει την δυνατότητα εποπτείας της λειτουργίας! Συνδεθείτε στην δικτυακή πύλη Orwak Connect για να παρακολουθείτε τον στόλο των δεματοποιών σας 24/7 και να συλλέγετε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για την ανακύκλωση στην επιχείρησή σας. Μια επιπλέον επιλογή είναι και η ενσωματωμένη ζυγαριά για τη μέτρηση του βάρους των υλικών για να σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των δεμάτων που παράγονται.
CONNECT 2.0: ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Η Orwak παρουσιάζει το Connect 2.0, μια ολοκαίνουργια έκδοση της υπηρεσίας επικοινωνίας η οποία διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες που προσφέρουν στους πελάτες περισσότερα οφέλη και μια εντελώς νέα εμπειρία χρήστη!

Η διαδικτυακή πύλη διαθέτει νέο σχεδιασμό και μοντέρνo περιβάλλον. Αποκρίνεται σε προγράμματα περιήγησης smarphones και τώρα είναι επίσης διαθέσιμη η εφαρμογή για Android ή Ios προς διευκόλυνση της προσβασιμότητας και της φιλικότητας προς τον χρήστη.


ΟΦΕΛΗ ORWAK CONNECT

. ΕΛΕΓΧΟΣ: Η διαδικτυακή πύλη παρέχει επισκόπηση της κατάστασης των μηχανημάτων συμπίεσης καθώς και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μπορούν επίσης να εξαχθούν εύκολα σε Excel. Παράδειγμα: Συχνότητα χρήσης του μηχανήματος και τον αριθμό των δεμάτων που παράγονται.
. Απρόσκοπτη λειτουργία: Ο υπευθυνός για τη λειτουργία λαμβάνει email μόλις το μηχάνημα απαιτεί αδειασμά ή όταν χρειάζεται συντήρηση εξασφαλίζονται τον μέγιστο χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος.
. Παραγωγική χρήση του χρόνου εργασίας και μείωση του κόστους μεταφοράς: Ενασχόληση του προσωπικού μόνο όταν λάβει ειδοποίηση. Επιπλέον βάσει των πληροφορίων που παρέχονται απο τη διαδικτυακή πύλη  μπορείτε να προγραμματήσετε πιο αποτελεσματικά τη συλλογή των δεμάτων.
ΣΥΜΦΑΙΡΟΥΣΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το μόντεμ, η άδεια χρήσης και η υπηρεσία επικοινωνίας για 12 μήνες αποτελούν μέρος του πακέτου. Μια κάρτα SIM έχει ήδη τοποθετηθεί στο μόντεμ, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πρόσθετα απρόβλεπτα κόστη.
Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ORWAK CONNECT ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ:
Περισσότερα ...
ALPE-TECH 2021 ALL RIGHTS RESERVED
Επιστροφή στο περιεχόμενο