Μετάβαση στο περιεχόμενο
πρέσα δεματοποίησης υλικών σε κέντρο ανακύκλωσης
ORWAK HORIZONTAL
ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΕΣΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

Η σειρά οριζόντιων δεματοποιητών μας οδηγεί την επιχείρησή σας ένα βήμα παραπέρα στην αλυσίδα ανακύκλωσης, καθώς τα δέματα μεγέθους μύλου μπορούν να πωληθούν απευθείας σε βιομηχανίες επεξεργασίας χαρτιού και πλαστικού.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΕΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Οι πλήρως αυτοματοποιημένες οριζόντιες πρέσες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που παρουσιάζει η κεντρική και μεγάλης κλίμακας διαχείριση απορριμμάτων σε πολλές επιχειρήσεις που παράγουν μεγάλους όγκους ανακυκλώσιμου υλικού συσκευασίας με βάση το χαρτί και πλαστικό. Οι μηχανές συμπίεσης ελαχιστοποιούν γρήγορα τα απόβλητα με οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εσωτερική λειτουργία. Τα αξιόπιστα συστήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή τροφοδοσία και αυτόματη κάθετη ή/και οριζόντια ασφάλιση δεμάτων για βέλτιστη απόδοση.
ΟΦΕΛΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΡΕΣΑΣ

  • Αποτελεσματική διαχείριση μεγάλης ροής απορριμμάτων λόγω του υψηλού βαθμού αυτοματισμού.
  • Βελτίωση του εσωτερικού και εξωτερικού Logistics.
  • Ασφαλές και άνετο περιβάλλον εργασίας
  • Εξαιρετικός έλεγχος της απόδοσης
  • Καλύτερο εισόδημα λόγο της παράδοσης δεμάτων υψηλής ποιότητας απευθείας στη βιομηχανία ανακύκλωσης


ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Η οριζόντιες πρέσες είναι κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους χαρτιού, χαρτονιού, πλαστικής μεμβράνης, φιαλών PET, μεταλλικών και αλουμινένιων κουτιών. Τα μεγάλα μοντέλα συμπιέζουν επίσης αποτελεσματικά ξύλινα τελάρα και τα μικρότερα είναι ιδανικά για τεμαχισμένο χαρτί. Οι οριζόντιες μηχανές συμπίεσης Orwak είναι ευέλικτες και μπορούν να βρεθούν όπου συγκεντρώνονται αυτοί οι τύποι υλικού
Εμπορικά κέντρα
Κέντρα Logistics
Σούπερ μάρκετ
Εταιρείες Ανακύκλωσης
Πολυκαταστήματα
Βιομηχανίες
Μικρούς Δήμους και Κοινότητες                     
Κεντρικές Αποθήκες
Κουτάκια Αλουμινίου
Πλαστικές φιάλες PET
Χαρτί και χαρτόνι
Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ
«Ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μηχάνημα συμπίεσης » μπορεί να ακούγεται σαν τεράστιος σε όγκο εξοπλισμός που προορίζεται μόνο για δήμους ή κέντρα ανακύκλωσης. Ωστόσο, οι οριζόντιες πρέσες διαθέτουν διαφορετικά μεγέθη και χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και τη σύγχρονη τεχνολογία μια οριζόντια μηχανή συμπίεσης μπορεί να είναι μικρών διαστάσεων. Μπορούν εύκολά να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς χώρους και σε πολλές περιπτώσεις καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τους κάδους ή τα κοντέινερ.
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣΧειροκίνητα, με κάδους, μεταφορική ταινία κ.α.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤα μηχανήματα μπορούν εύκολα να εξοπλιστούν με θρυμματιστές, σπαστήρες φιαλών και δοχείων, καταστροφέα εγγράφων και διαφορετικών τύπων χοάνες τροφοδοσίας.


ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ: 10-80 ton ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΤΟΤΗΤΑ: 1–13 t/h


ORWAK HORIZONTAL 2050 AT
Ο συμπιεστής με τις μικρότερες διαστάσεις στην οικογένεια των οριζόντιων συμπιεστών. Αυτή η πλήρως αυτόματη διαθέτει δύναμη συμπίεσης 10 τόνων και προσφέρει αποτελεσματική συμπίεση.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ORWAK HORIZONTAL 15 AT
Το πλήρως αυτοματοποιημένο, 15 τόνων μηχάνημα συμπίεσης μας, παρέχει αποτελεσματική συμπίεση όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Μπορεί να παραδοθεί σε τρία μέρη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ORWAK HORIZONTAL 25 - 40 AT
Τα πλήρως αυτοματοποιημένα, 25-40 τόνων μηχανήματα συμπίεσης μας, παρέχουν αποτελεσματική συμπίεση όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ORWAK HORIZONTAL 450-500S AT
Τα πλήρως αυτοματοποιημένα, 45-50 τόνων μηχανήματα συμπίεσης μας, παρέχουν αποτελεσματική συμπίεση όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ORWAK HORIZONTAL 500 AT
Πλήρως αυτοματοποιημένη, με δύναμη συμπίεσης 50 τόνων, ορίζοντια πρέσα σχεδιασμένη για τη διαχείριση απορριμμάτων μεγάλης  κλίμακας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ORWAK HORIZONTAL 600 AT
Πλήρως αυτοματοποιημένη, με δύναμη συμπίεσης 60 τόνων, ορίζοντια πρέσα σχεδιασμένη για τη διαχείριση απορριμμάτων μεγάλης  κλίμακας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ORWAK HORIZONTAL 800 AT
Πλήρως αυτοματοποιημένη, με δύναμη συμπίεσης 80 τόνων, ορίζοντια πρέσα σχεδιασμένη για τη διαχείριση απορριμμάτων μεγάλης  κλίμακας.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ALPE-TECH 2021 ALL RIGHTS RESERVED
Επιστροφή στο περιεχόμενο