Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ
Η Orwak είναι ηγετική δύναμη στις λύσεις συμπίεσης και δεματοποίησης στερεών απόβλητων υλικών. Προσφέρουμε μια καινοτόμο σειρά συστημάτων συμπίεσης, δεματοποίησης και μπρικετοποίησης που προάγει τη διαλογή στην πηγή και κάνει τη διαχείριση απορριμμάτων πιο κερδοφόρα. Οι λύσεις μας βελτιώνουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας και συμβάλλουν σε ένα καθαρότερο εργασιακό και φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια συνολικά συμφέρουσα διαχείριση αποβλήτων. Από τις συμβουλές κατά την διαδικασία επιλογής μηχανήματος έως την υποστήριξη μετά την πώληση, φροντίζουμε τους πελάτες μας σε όλη τη διαδρομή.
MADE IN SWEDEN

Η έδρα της εταιρείας και το σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής των μηχανημάτων βρίσκονται στην Σουηδία, οπού σχεδιάζει και κατασκευάζει συμπιεστές απορριμμάτων και πρέσες δεματοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών από το 1971. Διαθέτει τα μηχανήματα της στις περισσότερες χώρες του κόσμου μέσω τοπικών αντιπροσώπων.

Στην Ελληνική αγορά τα μηχανήματα Orwak διατίθενται μέσω της ALPE-TECH η οποία παρέχει και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση αλλά και την διάθεσή ανταλλακτικών και αναλώσιμων. Σε συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους συναδέλφους σε Ελλάδα και Σουηδία, προσφέρουμε προσιτές & πρακτικές λύσεις διαχείρισης αποβλήτων τελευταίας τεχνολογίας που μειώνουν το κόστος λειτουργίας και μετατρέπουν το πρόβλημα σε ευκαιρία για κέρδος.

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ORWAK ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Υποστήριξη

Ολοκληρωμένη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. Σας επισκεπτόμαστε στον χώρο σας για την επιλογή του μηχανήματος και διαθέτουμε δικό μας τμήμα τεχνικής υποστήριξης με άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό
Δωρεάν Δοκιμή

Δίνουμε την δυνατότητα να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει μια πρέσα ανακυκλώσιμων υλικών για την επιχείρησή σας. Παρέχουμε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των δημοφιλών μηχανημάτων  χωρίς υποχρέωση αγοράς.
Χρηματοδότηση

Επιλέξτε τον τρόπο απόκτησης του μηχανήματος που ταιριάζει στην επιχείρηση σας. Προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα ενοικίασης προσαρμοσμένα τους πελάτες μας και δυνατότητα επιλογής δόσεων αποπληρωμής
Επιστροφές

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Δεν πήρατε αυτό που σας υποσχεθήκαμε ή δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του μηχανήματος.
Επιστρέφουμε ολόκληρο το πόσο της τιμής αγοράς εντός 7 ημερών.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ALPE-TECH 2021 ALL RIGHTS RESERVED
Επιστροφή στο περιεχόμενο