Μηχανήματα συμπίεσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων ORWAK - ORWAK HELLAS

Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ORWAK HELLAS

ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Για περισσότερα από 45 χρόνια, η Orwak εργάζεται με σκοπό να βοηθήσει εταιρείες να εφαρμόσουν οικονομικά προσιτές και πρακτικές λύσεις για την συμπίεση και διαχείριση των απορριμμάτων τους.

Βοηθήσαμε χιλιάδες επιχειρήσεις από εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα έως αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και βιομηχανίες να μειώσουν τον όγκο των απορριμμάτων, να μειώσουν το κόστος μεταφοράς τους, να δημιουργήσουν έσοδα από την ανακύκλωση και να ενισχύσουν την κερδοφορία με τα μηχανήματα συμπίεσης και δεματοποίησης της ORWAK.

Η Orwak παρέχει λύσεις για τη συμπίεση, δεματοποίηση και την ανακύκλωση απορριμμάτων που βελτιώνουν την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.
Συμβάλλουν σε ένα καθαρότερο, ασφαλές και τακτοποιημένο εργασιακό περιβάλλον.

MADE IN SWEDEN
Η έδρα της εταιρείας και το εργοστάσιο κατασκευής των μηχανημάτων βρίσκονται στην Σουηδία, οπού σχεδιάζει και κατασκευάζει πρέσες από το 1971.
Διαθέτει τα μηχανήματα της στις περισσότερες χώρες του κόσμου μέσω τοπικών αντιπροσώπων.
Στην χώρα μας αντιπροσωπεύετε από την ALPE-TECH με περισσότερες από 300 τοποθετήσεις μηχανημάτων σε Ελλάδα και Βαλκάνια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO
Η ORWAK είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας) 14001 (περιβαλλοντική διαχείριση) & 3834. Το ISO 3834 είναι ένα ειδικό πρότυπο για τη συγκόλληση και είναι σπάνιο να έχει αυτή την πιστοποίηση μια εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων συμπίεσης. Είναι πιο συνηθισμένη πρακτική στις κατασκευές, στις βιομηχανίες που κατασκευάζουν βαριές κατασκευές από χάλυβα και στην αυτοκινητοβιομηχανία.
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού